Blogimaailmaa selatessani löysin tämmöisen ringin täältä. Ajattelin nyt kokeilla, olisiko tälle ringille kiinnostusta ja tein tälle nyt oman blogin ja toimin samalla emona. Kokeillaan sitäkin taitoa itseltä, kun nyt aikaakin hieman löytyy. Käytän osittain samoja tekstejä, kun tuolla blogissa oli, pääsen helpommin alkuun.

Salaisuudet jatkuvat nyt uudessa muodossa! Nyt käynnistän salaisen askarteluystävän ja neuleystävän ja muiden vastaavien rinnalle SALAISEN OMPELUYSTÄVÄN eli SOY:n.

Salainen Ompeluystävä (SOY) on mukava mahdollisuus päästä ilahduttamaan toista, saada kivoja ompeluun liittyviä yllätyksiä ja ehkäpä uusia ystäviäkin. Jokainen osallistuja saa siis salaisen ystävän ja on jonkun salainen ystävä kahden kuukauden ajan.

Ringin pyörittämiseen tarvitaan tietenkin emo, joka ei välttämättä itse osallistua leikkiin, vaan hoitaa ringin organisoinnin: vastaanottaa ilmoittautumiset, jakaa ystävät, pitää kirjaa lähetetyistä ja vastaanotetuista yllätyksistä, sitä mukaan kun hänelle niistä raportoidaan, vastaa kysymyksiin parhaansa mukaan ja kaiken kaikkiaan koittaa pitää homman kasassa.

Jotta emo suoriutuisi tehtävästä kunnialla ja kaikille jäisi osallistumisesta hyvä mieli, niin siihen tarvitaan JOKAISEN osallistujan ehdotonta sitoutumista sääntöihin. Ennen kaikkea emo valvoo kaikkien osallistujien etuja ja tästä syystä velvollinen puuttumaan sääntörikkomuksiin.

Tästä syystä lue säännöt tarkkaan ja mieti tarkkaan voitko sitoutua kahden kuukauden ajaksi!?

Toivon rinkiin mukaan toisen ilahduttamisesta itsekin ilahtuvia ompelijoita, joko aloittelevia tai konkareita.

Ilmoittautua voi 13.3. - 29.3.2011 välisenä aikana, lähettämällä täytetyn ilmoittautumislomakkeen emolle sähköpostiin [email protected]. Otsikoksi laita "oma nimesi + SOY kevät11 eli esim. Maija Meikäläinen SOY kevät11". Ilmoittautuminen voi päättyä myös aiemmin, mikäli osallistujamäärä (30) täyttyy ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Tervetuloa mukaan!

T: Piia-emo